Nutriční hodnoty (Banánová bleskovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 611 kJ / 1 580 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,24 g |
Tuky | 49,93 g |
– nasycené | 6,22 g |
– nenasycené | 37,06 g |
–– mononenasycené | 26,52 g |
–– polynenasycené | 10,54 g |
––– omega 3 | 2,82 g |
Vláknina | 11,10 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 324 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 247,50 g |
– cukry | 162,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
100 g 100 g cukru krystalu | Cukr bílý | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 lžíce 3 lžíce horké vody | Voda | 54 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 1 až 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
kakao | Kakao prášek | |
1 1 malý kelímek smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
1 1 malý kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 ks 1 ks vanilkový cukr | Cukr vanilkový | 10 g |
1 1 až 2 ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
1 1 Margot tyčinka (3/4 do krému, zbytek na posyp) | Čokoládová tyčinka | |
cca 3 ks 3 ks banánu nebo čerstvé jahody | Banán čerstvý | 270 g |