Nutriční hodnoty (Jahodové frappé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 760 kJ / 421 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 9,90 g |
| – nasycené | 6,06 g |
| – nenasycené | 3,36 g |
| –– mononenasycené | 2,52 g |
| –– polynenasycené | 0,84 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 36 mg |
| Sodík | 243 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 57,40 g |
| – cukry | 57,40 g |
| ––– laktóza | 29,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 ml 600 ml studeného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 600 ml |
| 350 g 350 g jahod | Jahody čerstvé | 350 g |
| 2 lžičky 2 lžičky moučkového cukru | Cukr bílý | 10 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kokosového sirupu | Sirup kokosový | |
| ledová tříšť | Led | |
| 4 lžíce 4 lžíce zmrzliny (nebo vanilkového polárkového dortu) | Zmrzlina vanilková | |
| šlehačka (na ozdobu) | Šlehačka 35% |