Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s krevetami, jablkem a avokádem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 596 kJ /
381 kcal
Bílkoviny43,19 g
– z toho živočišné bílkoviny40,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,19 g
Tuky13,40 g
– nasycené1,25 g
– nenasycené11,17 g
–– mononenasycené7,79 g
–– polynenasycené3,37 g
––– omega 31,10 g
Vláknina8,72 g
Cholesterol 295 mg
Sodík 1,21 g
Sůl2,70 g
Sacharidy19,21 g
– cukry11,09 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g čerstvých očištěných krevet Krevety loupané 200 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 zelené jablko Jablko čerstvé
1/2 1/2 avokáda Avokádo čerstvé
3 3 cherry rajčátka Rajčata cherry 90 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 malá červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
kokosové lupínky Kokosové plátky
kešu oříšky Kešu
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky Rybí omáčka 15 ml
1 lžíce 1 lžíce palmového cukru (nebo třtinový) Cukr palmový
1 lžíce 1 lžíce chilli oleje Chilli olej
1 hrst 1 hrst drcených nesolených arašídů Arašídy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.