Nutriční hodnoty (Kapustové listy s krůtí náplní pečené na letní zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 939 kJ / 703 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,96 g |
| Tuky | 21,55 g |
| – nasycené | 4,84 g |
| – nenasycené | 15,14 g |
| –– mononenasycené | 6,01 g |
| –– polynenasycené | 9,13 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 15,24 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 521 mg |
| Sůl | 1,23 g |
| Sacharidy | 48,60 g |
| – cukry | 9,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 velké kapustové listy | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 300 g 300 g mletého krůtího masa | Krůta stehno bez kosti a kůže | 300 g |
| 2 plátky 2 plátky toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 40 g |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekaného libečku | Libeček čerstvý | 30 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 mladá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| koření na mleté maso | Provensálské koření | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| voda | Voda |