Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šnek z kynutého těsta s jablečnou náplní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 374 kJ /
2 957 kcal
Bílkoviny67,53 g
– z toho živočišné bílkoviny10,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,83 g
Tuky87,68 g
– nasycené49,06 g
– nenasycené33,53 g
–– mononenasycené25,35 g
–– polynenasycené8,18 g
––– omega 30,91 g
Vláknina37,65 g
Cholesterol 428 mg
Sodík 148 mg
Sůl0,22 g
Sacharidy455,75 g
– cukry151,80 g
––– laktóza9,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 g 30 g čerstvého droždí (cca 3/4) Droždí pekařské lisované 30 g
80 g 80 g rozehřátého másla Máslo kravské 80 g
180-200 ml 180-200 ml mléka (podle savosti mouky) Mléko kravské polotučné 1,5% 190 ml
1 1 vejce a žloutek na potření Vaječný žloutek 23 g
400-450 g 400-450 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 425 g
50 g 50 g cukru krupice Cukr bílý 50 g
sůl Sůl mořská
mandle - nemusí být Mandle neloupané
5 5 větších jablek Jablko čerstvé 750 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1 PL 1 PL skořice Skořice ceylonská 15 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.