Nutriční hodnoty (Panamský dezert "Průplav" (Canal Cake))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 160 kJ / 4 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,13 g |
Tuky | 137,79 g |
– nasycené | 87,44 g |
– nenasycené | 46,90 g |
–– mononenasycené | 41,00 g |
–– polynenasycené | 5,90 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 8,46 g |
Cholesterol | 439 mg |
Sodík | 810 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 613,10 g |
– cukry | 361,50 g |
––– laktóza | 99,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 šálek 1 šálek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1/2 šálku 1/2 šálku rozpuštěného másla | Máslo kravské | 125 g |
1/2 šálku 1/2 šálku nasekaných ořechů (vlašských nebo pekanových) | Vlašské ořechy | |
1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
1 šálek 1 šálek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 1 ricotta | Ricotta | |
2x 1/ 2 l 2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 2000 ml |
1 balíček 1 balíček čokoládového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
1 balíček 1 balíček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
mleté ořechy a granko na posypání | Vlašské ořechy mleté |