Nutriční hodnoty (Čokoládovo-pomerančová pěna do skleniček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 003 kJ / 2 152 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 67,37 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,67 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,70 g | 
| Tuky | 129,03 g | 
| – nasycené | 79,57 g | 
| – nenasycené | 39,38 g | 
| –– mononenasycené | 35,13 g | 
| –– polynenasycené | 4,25 g | 
| ––– omega 3 | 0,90 g | 
| Vláknina | 9,30 g | 
| Cholesterol | 298 mg | 
| Sodík | 820 mg | 
| Sůl | 1,68 g | 
| Sacharidy | 175,59 g | 
| – cukry | 168,63 g | 
| ––– laktóza | 23,13 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 100 g 100 g 70% kvalitní hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g | 
| 200 g 200 g 12% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml | 
| 2 2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce holandského kakaa | Kakao prášek | 15 g | 
| 200 g 200 g Lučiny (tzn. 1 velké balení) | Lučina 70% t.v s. | 200 g | 
| 150 g 150 g polotučného tvarohu | Tvaroh polotučný | 150 g | 
| 150 g 150 g bílého jogurtu (min. 3% tuku) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml | 
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 15 ml | 
| 3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g | 
| šlehačku na ozdobení (33%) | Šlehačka 35% | |
| 1/2 balení 1/2 balení karamelových sušenek Lotus | Sušenka | 
 
	