Nutriční hodnoty (Bramborové placky s kuřecími játry a vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 424 kJ / 1 774 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 132,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,93 g |
| Tuky | 22,40 g |
| – nasycené | 5,94 g |
| – nenasycené | 10,88 g |
| –– mononenasycené | 6,39 g |
| –– polynenasycené | 4,49 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 20,60 g |
| Cholesterol | 1,60 g |
| Sodík | 366 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 249,95 g |
| – cukry | 28,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vařených brambor (nejlépe den předem) | Brambor zimní | 500 g |
| 200 g 200 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 200 g 200 g kuřecích prsou | Kuře prso | 200 g |
| 300 g 300 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 300 g |
| 1-2 1-2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 225 g |
| rajče | Rajče červené čerstvé | |
| sladká chilli omáčka | Chilli omáčka | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hrst hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| kousek kousek slaniny | Špek |