Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýžový nákyp s broskvemi

Jedno z klasických sladkých jídel, které si jistě všichni pamatujeme z dob stravování ve školních jídelnách. Pokud ho připravíte doma, zapomenete na tehdy nepříliš oblíbené jídlo. Oběd nebo skvělý dezert bude během pár minut.

Hodnocení receptu je 5,0 (39×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava)

24. 6. 2012 22:28

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Alzbetina Prk.

9. 3. 2023 11:03

Udělala jsem z rýže arborio a s meruňkami a nákyp se povedl výborně.

Marie Svarcova Marie Svarcova

6. 5. 2022 08:33

:-)<3:yes::-K

Cheetah79 Cheetah79

26. 4. 2021 00:46

<3 miluji rýžový nákyp :-* Dělám právě tento a dělám rovnou větší množství :-D Cukru dávám víc, přidávám i trošku skořice. Nechcete-li u hrnce stát a míchat, hlídat mléko, je lepší varianta uvařit rýží ve vodě, přebytek vody pak slit. Nalít plechovku kondenzovaného mléka Tatra a povařit ještě tak 5 minut. :yes:

Lance

6. 5. 2020 12:07

Zkoušel jsem nedávno, můj první rýžový nákyp, povedl se , skvěle chutnal takže za mě:yes:
Dnes ho zrovna dělám, akorát použiji švestky.

Coleta

20. 7. 2016 20:56

Výborný recept na rýžový nákyp. Vyzkoušeno a zařazeno do receptů. Díky za inspiraci.

JanaJ

7. 10. 2013 19:41

uvarila jsem a upekla.. Je skvely.. Mnam :yes:

maris maris

30. 1. 2013 21:07

zizala: že jo, taky si to myslím a moc ráda ji tu vidím;-):-)

Iness Iness

30. 1. 2013 20:57

Krása, dala bych si:-p:yes:

zizala zizala (moderátorka)

30. 1. 2013 20:47

Taky tahle nádherná fotka tu přibyla včera :yes:
Paráda :-*:yes: Měla bys, Hani, sem dávat fotky častěji ;-)

rihana

29. 1. 2013 21:11

Díky, tenhle recept jsem nutně potřebovala. Bude zítra.

HankaPu HankaPu

29. 1. 2013 20:58

Výborný nákyp, moc nám chutnal.:yes: +

magdalenka magdalenka

21. 11. 2012 17:18

Anka:musíš mať uvarenú takú hustú ryžovú kašu. Mlieko vsiakne v podstate, nič sa necedí. A nech sa ti darí.:-K

Anka

21. 11. 2012 16:54

Mám asi přihlouplý dotaz: cedí se ta rýže,když se dovaří,nebo se nechá vychladnout i s tím nevyvařeným mlékem? Nebo se má mléko vyvařit,jako když se dělá běžná bez-sáčková rýže? Díky moc! :-8

Pepa Koláček

1. 11. 2012 11:49

Zatím je to v troubě, ale vypadá to dobře už nyní.:-)

Mallenia

25. 6. 2012 10:45

srettka:Děkuji a věřím, že od babičky to bylo výborné a krásně vonělo. :-) Tento nákyp mám moc ráda a doma všem chutná, protože je krásně vláčný. :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rýžový nákyp s broskvemi broskvový nákyp rýžový nákyp výborný rýžový nákyp vlačný rýžový nákyp výborný rýžový nákyp s broskvemi rýžový nákyp s merunkami rýžový nákyp s broskví ryzovy nákyp od babičky broskvový rýžový nákyp rýže s broskvemi výborný rýžový nákyp recept recept rýžový nákyp rýžový nákyp z broskví rýžoví nákyp s broskvemi ryzovy nakyp s broskvema rýžový nákyp vláčný rýžový nákyp ze sáčkové rýže rýžový nákyp v troubě ryzovy nakyp broskve

Suroviny: rýže krátkozrnná, mléko, máslo, cukr, cukr vanilkový, vejce, sůl, kompot broskvový

TopRecepty.cz

Rýžový nákyp s broskvemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lXLj