Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Volské oko jinak)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie442 kJ /
106 kcal
Bílkoviny8,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky7,56 g
– nasycené1,82 g
– nenasycené3,50 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,70 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce strouhané Goudy Gouda 45% t. v s.
1 lžíce 1 lžíce velmi drobně nakrájené šunky Šunka vepřová vařená
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
trochu trochu oleje Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.