Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kung pao)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 223 kJ /
1 965 kcal
Bílkoviny130,91 g
– z toho živočišné bílkoviny116,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,41 g
Tuky121,20 g
– nasycené10,90 g
– nenasycené104,52 g
–– mononenasycené71,58 g
–– polynenasycené32,95 g
––– omega 39,20 g
Vláknina13,40 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 8,76 g
Sůl20,80 g
Sacharidy78,24 g
– cukry20,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích prsou Kuře prso 500 g
10 kuliček 10 kuliček (sečuánského) pepře Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce čínského vína Víno bílé suché 30 ml
2 lžíce 2 lžíce škrobu Bramborový škrob 30 g
1 lžíce 1 lžíce "Čína" koření Pepř černý 15 g
1-2 1-2 chilli papričky (podle chuti) Chilli paprička čerstvá
1 šálek 1 šálek loupaných neslaných arašídů Arašídy solené
1 lžíce 1 lžíce sezamového oleje (nebo 2 lžíce sezamových semínek) Olej sezamový 15 ml
7 lžic 7 lžic světlé sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 105 ml
3 lžíce 3 lžíce tmavé sojové omáčky Sójová omáčka Shoyu 45 ml
3 3 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
5 plátků 5 plátků zázvoru (nebo sypký sušený) Zázvor sušený
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
1 1 kapie (nebo obyčejná paprika) Paprika červená čerstvá 250 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
sůl Sůl mořská
1/2 1/2 octa (rýžového) Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.