Nutriční hodnoty (Kuřecí kung pao)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 223 kJ / 1 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,41 g |
Tuky | 121,20 g |
– nasycené | 10,90 g |
– nenasycené | 104,52 g |
–– mononenasycené | 71,58 g |
–– polynenasycené | 32,95 g |
––– omega 3 | 9,20 g |
Vláknina | 13,40 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 8,76 g |
Sůl | 20,80 g |
Sacharidy | 78,24 g |
– cukry | 20,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
10 kuliček 10 kuliček (sečuánského) pepře | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce čínského vína | Víno bílé suché | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce škrobu | Bramborový škrob | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce "Čína" koření | Pepř černý | 15 g |
1-2 1-2 chilli papričky (podle chuti) | Chilli paprička čerstvá | |
1 šálek 1 šálek loupaných neslaných arašídů | Arašídy solené | |
1 lžíce 1 lžíce sezamového oleje (nebo 2 lžíce sezamových semínek) | Olej sezamový | 15 ml |
7 lžic 7 lžic světlé sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 105 ml |
3 lžíce 3 lžíce tmavé sojové omáčky | Sójová omáčka Shoyu | 45 ml |
3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
5 plátků 5 plátků zázvoru (nebo sypký sušený) | Zázvor sušený | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 1 kapie (nebo obyčejná paprika) | Paprika červená čerstvá | 250 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 1/2 octa (rýžového) | Ocet lihový |