Nutriční hodnoty (Bábovka z tvarohu, máku, kakaa a rybízu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 227 kJ / 6 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 87,50 g |
Tuky | 296,68 g |
– nasycené | 33,71 g |
– nenasycené | 241,73 g |
–– mononenasycené | 170,78 g |
–– polynenasycené | 70,95 g |
––– omega 3 | 20,66 g |
Vláknina | 26,25 g |
Cholesterol | 832 mg |
Sodík | 636 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 796,70 g |
– cukry | 163,75 g |
––– laktóza | 21,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hrnku 1/2 hrnku moučkového cukru (stévie) | Cukr bílý | 125 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
3,5 hrnky 3,5 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 875 g |
1 ČL 1 ČL strouhané pomerančové kůry | Pomerančová kůra čerstvá | |
1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
1 hrnek 1 hrnek vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
50-180 50-180 g čerstvě umletého máku a 1 PL kakaa (promíchané) | Mák modrý mletý | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
4-6 PL 4-6 PL rybízu | Rybíz červený čerstvý |