Nutriční hodnoty (Bramborové puclíky s nivou a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 224 kJ / 2 444 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,53 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
| Tuky | 117,50 g |
| – nasycené | 75,30 g |
| – nenasycené | 39,38 g |
| –– mononenasycené | 35,68 g |
| –– polynenasycené | 3,70 g |
| ––– omega 3 | 0,69 g |
| Vláknina | 26,50 g |
| Cholesterol | 372 mg |
| Sodík | 2,27 g |
| Sůl | 5,50 g |
| Sacharidy | 273,77 g |
| – cukry | 15,27 g |
| ––– laktóza | 2,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
| 150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 110 g 110 g nivy | Niva 50% t. v s. | 110 g |
| 2 hrsti 2 hrsti nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá |