Nutriční hodnoty (Dýňová marmeláda s hroznovým vínem a meruňkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 30
Energie | 76 823 kJ / 18 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 123,00 g |
Tuky | 36,00 g |
– nasycené | 11,00 g |
– nenasycené | 11,20 g |
–– mononenasycené | 2,90 g |
–– polynenasycené | 8,30 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 345,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 430 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4 230,00 g |
– cukry | 3 860,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 8 kg cca 8 kg dýní - máslová, hokaido apod. | Dýně čerstvá | 8000 g |
5 kg 5 kg hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 5000 g |
2 balení 2 balení (400-500 g) sušených meruněk | Dužina meruňky sušená | |
3 kg 3 kg cukru krupice | Cukr bílý | 3000 g |
4 4 Gelfixy | Želatina cukrářská | |
1 1 malá lžička kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová |