Nutriční hodnoty (Dýňová marmeláda s hroznovým vínem a meruňkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 30
| Energie | 76 823 kJ / 18 362 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 123,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 123,00 g |
| Tuky | 36,00 g |
| – nasycené | 11,00 g |
| – nenasycené | 11,20 g |
| –– mononenasycené | 2,90 g |
| –– polynenasycené | 8,30 g |
| ––– omega 3 | 2,00 g |
| Vláknina | 345,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 430 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 4 230,00 g |
| – cukry | 3 860,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 8 kg cca 8 kg dýní - máslová, hokaido apod. | Dýně čerstvá | 8000 g |
| 5 kg 5 kg hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | 5000 g |
| 2 balení 2 balení (400-500 g) sušených meruněk | Dužina meruňky sušená | |
| 3 kg 3 kg cukru krupice | Cukr bílý | 3000 g |
| 4 4 Gelfixy | Želatina cukrářská | |
| 1 1 malá lžička kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová |