Nutriční hodnoty (Kapusta zapékaná s mletým masem a bulgurem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 424 kJ / 2 491 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 157,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 128,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,36 g |
| Tuky | 110,63 g |
| – nasycené | 39,69 g |
| – nenasycené | 57,21 g |
| –– mononenasycené | 44,75 g |
| –– polynenasycené | 12,46 g |
| ––– omega 3 | 2,83 g |
| Vláknina | 33,97 g |
| Cholesterol | 987 mg |
| Sodík | 666 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 202,45 g |
| – cukry | 36,03 g |
| ––– laktóza | 15,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší kapusta | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 500 g 500 g mletého vepřového masa (plec) | Vepřová plec | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 PL 2-3 PL oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
| 4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 200 ml 200 ml bulguru | Pšeničný bulgur | 200 g |
| voda | Voda | |
| 400 g 400 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |