Nutriční hodnoty (Salát z cukrového hrášku a hub)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 434 kJ / 821 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,41 g |
| Tuky | 70,18 g |
| – nasycené | 7,90 g |
| – nenasycené | 61,22 g |
| –– mononenasycené | 53,87 g |
| –– polynenasycené | 7,35 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 15,23 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 23,29 g |
| – cukry | 4,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g cukrového (nebo císařského) hrášku | ||
| 200 g 200 g žampiónů nebo hřibovitých světlých hub (nejlépe hřib pravý) | Žampion čerstvý | 200 g |
| 40 g 40 g lískových oříšků | Lískový ořech | 40 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje z lískových oříšků | Lískový ořech | 45 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 45 ml |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |