Nutriční hodnoty (Bramborové nočky s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 13 089 kJ / 3 128 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 67,00 g |
| Tuky | 114,86 g |
| – nasycené | 10,52 g |
| – nenasycené | 83,00 g |
| –– mononenasycené | 11,20 g |
| –– polynenasycené | 71,80 g |
| ––– omega 3 | 11,66 g |
| Vláknina | 71,60 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 154 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 412,15 g |
| – cukry | 54,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 800 g |
| 300 g 300 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 300 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| 150 g 150 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 150 g |
| 3 lžíce 3 lžíce tmavého třtinového cukru | Cukr třtinový | 36 g |
| máslo nebo olej z ořech. jader | Máslo kravské | |