Nutriční hodnoty (Jablečný závin s perníkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 506 kJ / 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
Tuky | 4,16 g |
– nasycené | 1,36 g |
– nenasycené | 1,84 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 1,68 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 31,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 120,00 g |
– cukry | 112,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 listové těsto (já měla Babické) | Listové těsto | |
8 8 větších jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
1 1 perník na strouhání | Perník | |
hrst hrst rozinek (ideálně namočených v rumu cca půl hodiny předem) | Rozinky | |
vejce na potření | Vejce slepičí |