Nutriční hodnoty (Jablečný závin s perníkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 506 kJ / 599 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,80 g |
| Tuky | 4,16 g |
| – nasycené | 1,36 g |
| – nenasycené | 1,84 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 1,68 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 31,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 120,00 g |
| – cukry | 112,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 listové těsto (já měla Babické) | Listové těsto | |
| 8 8 větších jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| 1 1 perník na strouhání | Perník | |
| hrst hrst rozinek (ideálně namočených v rumu cca půl hodiny předem) | Rozinky | |
| vejce na potření | Vejce slepičí |