Nutriční hodnoty (Dýňové latté)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 542 kJ / 130 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,45 g |
| Tuky | 0,08 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,02 g |
| –– mononenasycené | 0,01 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,13 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 31,31 g |
| – cukry | 30,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce dýňového pyré z pečené dýně | Pyré z dýně Hokkaidó | 37.5 g |
| 1 hrnek 1 hrnek vody | Voda | 250 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hnědého cukru (podle chuti) | Cukr třtinový | 30 g |
| 3 3 tyčinky celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 lžička 1 lžička hřebíčku | Hřebíček | 5 g |
| 5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 1 špetka 1 špetka nastrouhaného muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
| 3-4 tobolky 3-4 tobolky kardamomu | Kardamom prášek | |
| dýňový sirup | Sirup citronový | |
| silné espresso | Káva espresso | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá |