Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety pečené s marinádou a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie673 kJ /
161 kcal
Bílkoviny4,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,28 g
Tuky0,48 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,26 g
–– mononenasycené0,08 g
–– polynenasycené0,18 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,48 g
Sůl5,95 g
Sacharidy33,70 g
– cukry21,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 600 g vepřových kotlet nakrájených na tenčí plátky Vepřová kotleta s kostí
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 plechovky 1/2 plechovky krájených rajčat ve šťávě Rajče červené čerstvé
1 kulička 1 kulička mozzarelly (125 g) Mozzarella kravská
olivový olej Olej olivový
5 lžic 5 lžic kvalitního kečupu (nejlépe domácího) Kečup sladký 75 ml
1 1 velká lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
oregano Oregano sušené
grilovací koření Grilovací koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.