Nutriční hodnoty (Buchta s jahodovým džusem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 681 kJ / 3 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,00 g |
Tuky | 32,87 g |
– nasycené | 12,14 g |
– nenasycené | 14,60 g |
–– mononenasycené | 10,10 g |
–– polynenasycené | 4,50 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 314 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 645,65 g |
– cukry | 273,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
půl hrnku hrnku oleje | Olej řepkový | |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
cukr moučka dle chuti | Cukr bílý | |
2 hrnky 2 hrnky jahodového džusu | Džus jahodový | |
vanilkový pudink | Puding v prášku | |
trochu trochu cukru krupice | Cukr bílý |