Nutriční hodnoty (Buchta s jahodovým džusem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 681 kJ / 3 270 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,00 g |
| Tuky | 32,87 g |
| – nasycené | 12,14 g |
| – nenasycené | 14,60 g |
| –– mononenasycené | 10,10 g |
| –– polynenasycené | 4,50 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 26,00 g |
| Cholesterol | 533 mg |
| Sodík | 314 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 645,65 g |
| – cukry | 273,25 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
| 2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| půl hrnku hrnku oleje | Olej řepkový | |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
| cukr moučka dle chuti | Cukr bílý | |
| 2 hrnky 2 hrnky jahodového džusu | Džus jahodový | |
| vanilkový pudink | Puding v prášku | |
| trochu trochu cukru krupice | Cukr bílý |