Nutriční hodnoty (Křehké kuřecí řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 419 kJ / 578 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 5,00 g |
| – nasycené | 1,40 g |
| – nenasycené | 2,85 g |
| –– mononenasycené | 1,90 g |
| –– polynenasycené | 0,95 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 2,34 g |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 16,80 g |
| – cukry | 1,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích prsou (nebo vykostěných stehen bez kůže) | Kuře prso | 500 g |
| 1 PL 1 PL bramborového škrobu (solamylu) | Bramborový škrob | 15 g |
| 2 PL 2 PL citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 1/2 PL 1/2 PL jedlé sody | Jedlá soda | 7.5 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| olej na smažení | Olej řepkový |