Nutriční hodnoty (Křehké kuřecí řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 419 kJ / 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 5,00 g |
– nasycené | 1,40 g |
– nenasycené | 2,85 g |
–– mononenasycené | 1,90 g |
–– polynenasycené | 0,95 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 2,34 g |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 16,80 g |
– cukry | 1,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích prsou (nebo vykostěných stehen bez kůže) | Kuře prso | 500 g |
1 PL 1 PL bramborového škrobu (solamylu) | Bramborový škrob | 15 g |
2 PL 2 PL citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
1/2 PL 1/2 PL jedlé sody | Jedlá soda | 7.5 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
olej na smažení | Olej řepkový |