Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehké kuřecí řízky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 419 kJ /
578 kcal
Bílkoviny116,50 g
– z toho živočišné bílkoviny116,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky5,00 g
– nasycené1,40 g
– nenasycené2,85 g
–– mononenasycené1,90 g
–– polynenasycené0,95 g
––– omega 30,95 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 2,34 g
Sůl0,70 g
Sacharidy16,80 g
– cukry1,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích prsou (nebo vykostěných stehen bez kůže) Kuře prso 500 g
1 PL 1 PL bramborového škrobu (solamylu) Bramborový škrob 15 g
2 PL 2 PL citrónové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
1/2 PL 1/2 PL jedlé sody Jedlá soda 7.5 g
sůl dle chuti Sůl mořská
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.