Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dietní květáková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 109 kJ /
265 kcal
Bílkoviny4,01 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,01 g
Tuky9,82 g
– nasycené1,69 g
– nenasycené9,42 g
–– mononenasycené7,29 g
–– polynenasycené2,13 g
––– omega 30,03 g
Vláknina8,17 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy37,29 g
– cukry5,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák Květák čerstvý
3 3 menší brambory Brambor zimní 150 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 cl 1 cl olivového oleje Olej olivový 10 ml
hrst hrst rýže Rýže bílá
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
sůl Sůl mořská
muškátový oříšek Muškátový oříšek
drcený kmín Kmín mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.