Nutriční hodnoty (Dietní květáková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 109 kJ / 265 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,01 g |
| Tuky | 9,82 g |
| – nasycené | 1,69 g |
| – nenasycené | 9,42 g |
| –– mononenasycené | 7,29 g |
| –– polynenasycené | 2,13 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 8,17 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 37,29 g |
| – cukry | 5,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 3 3 menší brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 cl 1 cl olivového oleje | Olej olivový | 10 ml |
| hrst hrst rýže | Rýže bílá | |
| 1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
| drcený kmín | Kmín mletý |