Nutriční hodnoty (Dietní květáková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 109 kJ / 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,01 g |
Tuky | 9,82 g |
– nasycené | 1,69 g |
– nenasycené | 9,42 g |
–– mononenasycené | 7,29 g |
–– polynenasycené | 2,13 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 8,17 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 37,29 g |
– cukry | 5,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
3 3 menší brambory | Brambor zimní | 150 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 cl 1 cl olivového oleje | Olej olivový | 10 ml |
hrst hrst rýže | Rýže bílá | |
1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
sůl | Sůl mořská | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
drcený kmín | Kmín mletý |