Nutriční hodnoty (Bulgur s václavkami a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 320 kJ / 1 989 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 70,60 g |
| Tuky | 38,63 g |
| – nasycené | 4,39 g |
| – nenasycené | 32,48 g |
| –– mononenasycené | 21,74 g |
| –– polynenasycené | 10,74 g |
| ––– omega 3 | 2,74 g |
| Vláknina | 83,91 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 170 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 300,00 g |
| – cukry | 24,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 ml 300 ml bulguru | Pšeničný bulgur | 300 g |
| 700 g 700 g václavek | Václavka čerstvá | 700 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 PL 3 PL oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 2 KL 2 KL mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 200 g 200 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 200 g |