Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bulgur s václavkami a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 320 kJ /
1 989 kcal
Bílkoviny70,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,60 g
Tuky38,63 g
– nasycené4,39 g
– nenasycené32,48 g
–– mononenasycené21,74 g
–– polynenasycené10,74 g
––– omega 32,74 g
Vláknina83,91 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 170 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy300,00 g
– cukry24,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 ml 300 ml bulguru Pšeničný bulgur 300 g
700 g 700 g václavek Václavka čerstvá 700 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 PL 3 PL oleje Olej řepkový 33 ml
2 KL 2 KL mleté sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
200 g 200 g mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.