Nutriční hodnoty (Bulgur s václavkami a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 320 kJ / 1 989 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 70,60 g |
Tuky | 38,63 g |
– nasycené | 4,39 g |
– nenasycené | 32,48 g |
–– mononenasycené | 21,74 g |
–– polynenasycené | 10,74 g |
––– omega 3 | 2,74 g |
Vláknina | 83,91 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 300,00 g |
– cukry | 24,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 ml 300 ml bulguru | Pšeničný bulgur | 300 g |
700 g 700 g václavek | Václavka čerstvá | 700 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 PL 3 PL oleje | Olej řepkový | 33 ml |
2 KL 2 KL mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
200 g 200 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 200 g |