Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččin bramborový koláč s bylinkovým dipem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 113 kJ /
3 134 kcal
Bílkoviny69,53 g
– z toho živočišné bílkoviny44,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,29 g
Tuky219,74 g
– nasycené115,25 g
– nenasycené91,31 g
–– mononenasycené79,08 g
–– polynenasycené12,23 g
––– omega 30,85 g
Vláknina24,07 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 2,25 g
Sůl5,99 g
Sacharidy208,47 g
– cukry19,87 g
––– laktóza8,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g brambor Brambor zimní 800 g
70 g 70 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 70 g
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
100 g 100 g másla (nebo sádla) Máslo kravské 100 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého hřebíčku Hřebíček 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky muškátového květu Muškát květ sušený 2.5 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá 37.5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
250 ml 250 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
2 lžíce 2 lžíce nasekané pažitky Pažitka čerstvá 30 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
jarní cibulka na ozdobu Cibulka jarní čerstvá
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.