Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Babiččin bramborový koláč s bylinkovým dipem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 113 kJ /
3 134 kcal
Bílkoviny69,53 g
– z toho živočišné bílkoviny44,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,29 g
Tuky219,74 g
– nasycené115,25 g
– nenasycené91,31 g
–– mononenasycené79,08 g
–– polynenasycené12,23 g
––– omega 30,85 g
Vláknina24,07 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 2,25 g
Sůl5,99 g
Sacharidy208,47 g
– cukry19,87 g
––– laktóza8,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g brambor Brambor zimní 800 g
70 g 70 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 70 g
1 sáček 1 sáček kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
100 g 100 g másla (nebo sádla) Máslo kravské 100 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého hřebíčku Hřebíček 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky muškátového květu Muškát květ sušený 2.5 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
petrželka Petržel nať čerstvá
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
pažitka Pažitka čerstvá
jarní cibulka na ozdobu Cibulka jarní čerstvá
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.