Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný pudinkový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 946 kJ /
4 289 kcal
Bílkoviny78,41 g
– z toho živočišné bílkoviny29,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,05 g
Tuky110,11 g
– nasycené30,49 g
– nenasycené71,93 g
–– mononenasycené47,10 g
–– polynenasycené24,83 g
––– omega 31,96 g
Vláknina29,20 g
Cholesterol 502 mg
Sodík 507 mg
Sůl1,13 g
Sacharidy731,57 g
– cukry382,07 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
150 g 150 g cukru moučky Cukr bílý 150 g
130 g 130 g změklé hery (másla) Margarín 130 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
špetku špetku soli Sůl mořská
4 4 jablka nastrouhaná nahrubo Jablko čerstvé 600 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
mleté vlašské ořechy na drobenku Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.