Nutriční hodnoty (Jablečný pudinkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 946 kJ / 4 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,05 g |
Tuky | 110,11 g |
– nasycené | 30,49 g |
– nenasycené | 71,93 g |
–– mononenasycené | 47,10 g |
–– polynenasycené | 24,83 g |
––– omega 3 | 1,96 g |
Vláknina | 29,20 g |
Cholesterol | 502 mg |
Sodík | 507 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 731,57 g |
– cukry | 382,07 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
150 g 150 g cukru moučky | Cukr bílý | 150 g |
130 g 130 g změklé hery (másla) | Margarín | 130 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
špetku špetku soli | Sůl mořská | |
4 4 jablka nastrouhaná nahrubo | Jablko čerstvé | 600 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
mleté vlašské ořechy na drobenku | Vlašské ořechy |