Nutriční hodnoty (Sumeček v tempuře s barevným salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 5 334 kJ / 1 275 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,80 g |
| Tuky | 35,52 g |
| – nasycené | 4,42 g |
| – nenasycené | 29,95 g |
| –– mononenasycené | 23,55 g |
| –– polynenasycené | 6,39 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 24,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 104 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 199,57 g |
| – cukry | 21,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g afrického sumečka | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 200 ml 200 ml ledové vody | Voda | 200 ml |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 1 lžíci 1 lžíci kukuřičné mouky | Mouka kukuřičná hladká | 15 g |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 600 g 600 g vařených brambor | Brambor zimní | 600 g |
| 2 2 vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 100 g 100 g zelených oliv (plněných česnekem) | Olivy čerstvé nezralé | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| bílý vinný ocet nebo bílý balsamiko ocet podle chuti | Ocet vinný bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |