Nutriční hodnoty (Sumeček v tempuře s barevným salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 334 kJ / 1 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,80 g |
Tuky | 35,52 g |
– nasycené | 4,42 g |
– nenasycené | 29,95 g |
–– mononenasycené | 23,55 g |
–– polynenasycené | 6,39 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 24,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 199,57 g |
– cukry | 21,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g afrického sumečka | ||
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
200 ml 200 ml ledové vody | Voda | 200 ml |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
1 lžíci 1 lžíci kukuřičné mouky | Mouka kukuřičná hladká | 15 g |
olej na smažení | Olej řepkový | |
600 g 600 g vařených brambor | Brambor zimní | 600 g |
2 2 vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
100 g 100 g zelených oliv (plněných česnekem) | Olivy čerstvé nezralé | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
bílý vinný ocet nebo bílý balsamiko ocet podle chuti | Ocet vinný bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |