Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sumeček v tempuře s barevným salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 334 kJ /
1 275 kcal
Bílkoviny27,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,80 g
Tuky35,52 g
– nasycené4,42 g
– nenasycené29,95 g
–– mononenasycené23,55 g
–– polynenasycené6,39 g
––– omega 30,23 g
Vláknina24,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 104 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy199,57 g
– cukry21,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g afrického sumečka
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
200 ml 200 ml ledové vody Voda 200 ml
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
1 lžíci 1 lžíci kukuřičné mouky Mouka kukuřičná hladká 15 g
olej na smažení Olej řepkový
600 g 600 g vařených brambor Brambor zimní 600 g
2 2 vařené červené řepy Červená řepa čerstvá
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
100 g 100 g zelených oliv (plněných česnekem) Olivy čerstvé nezralé 100 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
bílý vinný ocet nebo bílý balsamiko ocet podle chuti Ocet vinný bílý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.