Domácí tatarka

pelda Kuchařka:

Přílohy 5 názorů

Přidat další fotografii
59
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Suroviny

1 zakysaná smetana
2 lžíce hořčice
sůl
pepř
1 sterilovaná okurka
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do misky dáme smetanu, hořčici, sůl, pepř a nadrobno nastrouhanou okurku. Necháme alespoň dvě hodiny odležet, podáváme k hranolkům.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky


Ohodnoťte recept: Domácí tatarka

  • lubinka lubinka

    to rozhodně zkusím, moc se mi recept líbí, přidávám bod:yes::-p:-))

    Odpovědět

  • Léňa Léňa(neregistrovaná)

    Super, díky za tip!!!;-)

    Odpovědět

  • indulina28 indulina28

    skusim:-8

    Odpovědět

  • Raula Raula

    Já dělám stejnou,ale místo zakysanky tam dávám jogurt Holandia a taky přidávám na jemno krájenou cibulku.Vyzkouším i tu tvoji.

    Odpovědět

  • alus.s alus.s

    neměla jsem po ruce Majolku® na domácí tatarku, tak jsem použila tento recept, přidala ještě najemno nasekanou jarní cibulku a výsledek? Výborná a chutná tatarka :-))

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo