Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 552 kJ / 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 9,60 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 9,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do misky dáme smetanu, hořčici, sůl, pepř a nadrobno nastrouhanou okurku. Necháme alespoň dvě hodiny odležet, podáváme k hranolkům.
Zveřejněno 11. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xmx
Moje poznámka
Domácí tatarka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xmx
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tvarůžková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 3 hodinami
Malinové cupcakes bez cukru
Přidáno před 4 hodinami
Králík na zelenině, zelí a žampionech
Přidáno před 5 hodinami
Nádivkový koláč s kuřecím masem
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní ragú ze zajíce
Přidáno před 5 hodinami
Plněná žebra z daňka
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velmi šťavnatý moučník
SenBri před 21 minutami
Bůček s fazolemi
Hombr před 1 hodinou
Salko řezy
horackovapetra před 1 hodinou
Těstovinový salát
Samuel.Souček před 3 hodinami
Vepřové na kmíně
Jan@Novy před 5 hodinami
Pórková polévka krémová
Jan@Novy před 5 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Ivcaaa před 5 hodinami
Hrníčková bábovka s olejem
hkleslova@seznam.cz před 6 hodinami
Koprová omáčka
panilek před 7 hodinami
Krkovička se staročeským zelím
kimlo před 8 hodinami
Tématické fráze:
vyroba tatarky,
tatarka z Majolky®,
tatarka z jogurtu,
domácí Majolka®,
tatarka recept,
domácí Majolka® video,
domácí majonéza podle polreicha,
tatarka,
recept tatarka,
jak vyrobit tatarku,
jak udělat tatarku,
jogurtová tatarka,
jak se dela tatarka,
recept na tatarku,
tatarka podle polreicha,
domácí majonéza recept,
tatarka bez vajec,
domácí Majolka® recept,
výroba Majolky®,
domácí tatarská omáčka
Suroviny:
smetana zakysaná,
hořčice,
sůl,
pepř,
okurky sterilované
Komentáře (6)