Domácí tatarka

pelda Kuchařka:

Přílohy 5 názorů

59

Suroviny

1 zakysaná smetana
2 lžíce hořčice
sůl
pepř
1 sterilovaná okurka
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do misky dáme smetanu, hořčici, sůl, pepř a nadrobno nastrouhanou okurku. Necháme alespoň dvě hodiny odležet, podáváme k hranolkům.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 16 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Domácí tatarka

  • lubinka lubinka

    to rozhodně zkusím, moc se mi recept líbí, přidávám bod:yes::-p:-))

    Odpovědět

  • Léňa Léňa(neregistrovaná)

    Super, díky za tip!!!;-)

    Odpovědět

  • indulina28 indulina28

    skusim:-8

    Odpovědět

  • Raula Raula

    Já dělám stejnou,ale místo zakysanky tam dávám jogurt Holandia a taky přidávám na jemno krájenou cibulku.Vyzkouším i tu tvoji.

    Odpovědět

  • alus.s alus.s

    neměla jsem po ruce Majolku® na domácí tatarku, tak jsem použila tento recept, přidala ještě najemno nasekanou jarní cibulku a výsledek? Výborná a chutná tatarka :-))

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vyroba tatarky domácí Majolka® tatarka z jogurtu tatarka z Majolky® tatarka recept domácí Majolka® video tatarka recept tatarka jak vyrobit tatarku jak udělat tatarku tatarka podle polreicha jak se dela tatarka recept na tatarku jogurtová tatarka domácí majonéza podle polreicha tatarka bez vajec domácí tatarská omáčka tatarka z Majolky® recept tatarská omáčka recept výroba Majolky®

Zapomněl/a jsem heslo