Nutriční hodnoty (Sirup z jablečného moštu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 755 kJ / 6 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,70 g |
– nenasycené | 0,90 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 650,00 g |
– cukry | 1 637,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l moštu | Šťáva z jablka | 1000 ml |
1,5 kg 1,5 kg cukru | Cukr bílý | 1500 g |
15 g 15 g kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
1-2 kl 1-2 kl citronové (meruňkové, ananasové) tresti | Aroma mandlové |