Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sirup z jablečného moštu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie27 755 kJ /
6 634 kcal
Bílkoviny1,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,70 g
– nenasycené0,90 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,80 g
––– omega 30,20 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 650,00 g
– cukry1 637,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l moštu Šťáva z jablka 1000 ml
1,5 kg 1,5 kg cukru Cukr bílý 1500 g
15 g 15 g kyseliny citronové E330 - Kyselina citronová
1-2 kl 1-2 kl citronové (meruňkové, ananasové) tresti Aroma mandlové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.