Nutriční hodnoty (Telecí osso buco (bez tuku))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 709 kJ / 169 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,74 g |
| Tuky | 1,49 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,54 g |
| –– mononenasycené | 0,11 g |
| –– polynenasycené | 0,44 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 11,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,93 g |
| – cukry | 7,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky telecího masa s kostí (osso buco) | Telecí kýta | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sušeného medvědího česneku | Česnek medvědí sušený | 15 g |
| kůra z 1 kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | 90 g |
| 50 ml 50 ml bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
| vývar | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská |