Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie41 254 kJ /
9 860 kcal
Bílkoviny124,42 g
– z toho živočišné bílkoviny54,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny69,78 g
Tuky655,33 g
– nasycené408,51 g
– nenasycené228,32 g
–– mononenasycené203,97 g
–– polynenasycené24,35 g
––– omega 34,35 g
Vláknina50,65 g
Cholesterol 2,27 g
Sodík 2,58 g
Sůl6,34 g
Sacharidy841,69 g
– cukry531,06 g
––– laktóza26,59 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg očištěné dýně Dýně čerstvá 1000 g
1 1 a 1/2 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká
4 lžíce 4 lžíce kakaa Kakao prášek 100 g
3 lžičky 3 lžičky kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 15 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku kefíru Kefír 125 ml
1 hrnek 1 hrnek dýňového pyré Pyré z dýně Hokkaidó 250 g
2 lžičky 2 lžičky vanilkového cukru Cukr vanilkový 10 g
170 g 170 g másla Máslo kravské 170 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
500 g 500 g mascarpone (smetanového sýru) Mascarpone 500 g
170 g 170 g másla Máslo kravské 170 g
130-150 g 130-150 g cukru moučka (dle chuti) Cukr bílý 140 g
2 lžičky 2 lžičky vanilkového cukru Cukr vanilkový 10 g
2 lžíce 2 lžíce pomerančové šťávy Šťáva z pomeranče 30 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku dýňového pyré Pyré z dýně Hokkaidó 125 g
100 g 100 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
2 lžíce 2 lžíce smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 50 ml
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.