Nutriční hodnoty (Koleno v kapustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 621 kJ / 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,69 g |
| Tuky | 1,02 g |
| – nasycené | 0,29 g |
| – nenasycené | 0,61 g |
| –– mononenasycené | 0,37 g |
| –– polynenasycené | 0,24 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 15,06 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 22 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 26,90 g |
| – cukry | 9,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
| 1 1 menší kapusta | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| kmín | Kmín | |
| 1 lžička 1 lžička papriky mleté | Paprika červená sušená | 1 g |
| 5 kuliček 5 kuliček zeleného pepře | Pepř zelený | |
| špetka špetka šafránu | Šafrán sušený | |
| 1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1/2 1/2 Masoxu | Bujón hovězí |