Nutriční hodnoty (Pórkovo-hráškový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 740 kJ / 655 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,51 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,20 g |
| Tuky | 34,53 g |
| – nasycené | 13,21 g |
| – nenasycené | 20,70 g |
| –– mononenasycené | 14,27 g |
| –– polynenasycené | 6,43 g |
| ––– omega 3 | 1,05 g |
| Vláknina | 15,20 g |
| Cholesterol | 61 mg |
| Sodík | 842 mg |
| Sůl | 2,08 g |
| Sacharidy | 31,74 g |
| – cukry | 12,94 g |
| ––– laktóza | 2,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
| 200 g 200 g hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
| 100 g 100 g strouhaného uzeného sýru | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
| 1 1 bílý jogurt (200 ml) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 1 lžíce 1 lžíce arašídového másla | Máslo arašídové | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská |