Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórkovo-hráškový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 740 kJ /
655 kcal
Bílkoviny46,71 g
– z toho živočišné bílkoviny30,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,20 g
Tuky34,53 g
– nasycené13,21 g
– nenasycené20,70 g
–– mononenasycené14,27 g
–– polynenasycené6,43 g
––– omega 31,05 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 61 mg
Sodík 842 mg
Sůl2,08 g
Sacharidy31,74 g
– cukry12,94 g
––– laktóza2,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
200 g 200 g hrášku Hrášek zelený 200 g
100 g 100 g strouhaného uzeného sýru Eidam 30% t. v s. uzený 100 g
1 1 bílý jogurt (200 ml) Jogurt kravský bílý 1,5%
1 lžíce 1 lžíce arašídového másla Máslo arašídové 15 ml
1 lžíce 1 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 15 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.