Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štika s lehkým letním bramborovým salátkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 636 kJ /
1 586 kcal
Bílkoviny29,43 g
– z toho živočišné bílkoviny14,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,30 g
Tuky98,25 g
– nasycené56,45 g
– nenasycené37,75 g
–– mononenasycené28,60 g
–– polynenasycené9,15 g
––– omega 30,65 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 298 mg
Sodík 317 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy137,78 g
– cukry23,70 g
––– laktóza15,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
čerstvá štika Štika filet
75 g 75 g másla Máslo kravské 75 g
sůl a pepř Pepř černý
750 g 750 g brambor uvařených ve slupce Brambor zimní 750 g
10 10 ks ředkviček nakrájených na tenké plátky Ředkvička čerstvá
1 1 salátová okurka nakrájená na tenké plátky Okurka salátová čerstvá
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
150 g 150 g bílého jogurtu (min 3% tuku) Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
1 lžíce 1 lžíce majonézy Majonéza 15 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce plnotučné nebo dijonské hořčice
sůl a pepř dle chuti Pepř černý
citron Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.