Nutriční hodnoty (Štika s lehkým letním bramborovým salátkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 636 kJ / 1 586 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,30 g |
Tuky | 98,25 g |
– nasycené | 56,45 g |
– nenasycené | 37,75 g |
–– mononenasycené | 28,60 g |
–– polynenasycené | 9,15 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 298 mg |
Sodík | 317 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 137,78 g |
– cukry | 23,70 g |
––– laktóza | 15,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
čerstvá štika | Štika filet | |
75 g 75 g másla | Máslo kravské | 75 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
750 g 750 g brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 750 g |
10 10 ks ředkviček nakrájených na tenké plátky | Ředkvička čerstvá | |
1 1 salátová okurka nakrájená na tenké plátky | Okurka salátová čerstvá | |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
150 g 150 g bílého jogurtu (min 3% tuku) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
1,5 lžíce 1,5 lžíce plnotučné nebo dijonské hořčice | ||
sůl a pepř dle chuti | Pepř černý | |
citron | Citrón čerstvý |