Nutriční hodnoty (Cibulový krém s bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 080 kJ / 1 692 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,30 g |
| Tuky | 145,84 g |
| – nasycené | 93,98 g |
| – nenasycené | 48,88 g |
| –– mononenasycené | 45,14 g |
| –– polynenasycené | 3,74 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 21,00 g |
| Cholesterol | 455 mg |
| Sodík | 117 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 46,90 g |
| – cukry | 30,80 g |
| ––– laktóza | 8,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 cibulí | Cibule čerstvá | 350 g |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| solamyl na zahuštění | Bramborový škrob | |
| 2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 2 dl 2 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |