Nutriční hodnoty (Pšenično-žitné večky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 9 865 kJ / 2 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,35 g |
Tuky | 62,20 g |
– nasycené | 27,19 g |
– nenasycené | 32,50 g |
–– mononenasycené | 22,03 g |
–– polynenasycené | 10,47 g |
––– omega 3 | 0,57 g |
Vláknina | 19,06 g |
Cholesterol | 47 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 378,58 g |
– cukry | 24,74 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
lžička lžička sladěnky | Sladěnka | |
12 g 12 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 12 g |
120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
170 g 170 g vody | Voda | 170 ml |
lžička lžička soli | Sůl mořská | |
3-4 lžíce 3-4 lžíce rozpuštěného sádla | Sádlo vepřové | 52.5 g |
50 g 50 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 50 g |
100 g 100 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |