Nutriční hodnoty (Bezinkový džem (rosol) z květů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 42 371 kJ / 10 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,52 g |
Tuky | 1,44 g |
– nasycené | 0,14 g |
– nenasycené | 0,25 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,22 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 8,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2 521,96 g |
– cukry | 2 505,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 30 bezových květů | ||
2 2 bio citrony | Citrón čerstvý | |
2,5 l 2,5 l vody | Voda | 2500 ml |
2,5 kg 2,5 kg cukru krupice (nebo krystalu) | Cukr bílý | 2500 g |
3 balíčky 3 balíčky želírovacího prostředku (např. Želírfix 2:1) | Želatina cukrářská |