Nutriční hodnoty (Česnekovo-zázvorový dip / zálivka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 075 kJ / 496 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,27 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 30,31 g |
| – nasycené | 19,16 g |
| – nenasycené | 9,37 g |
| –– mononenasycené | 8,14 g |
| –– polynenasycené | 1,23 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 15,75 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 185 mg |
| Sůl | 0,35 g |
| Sacharidy | 38,43 g |
| – cukry | 4,83 g |
| ––– laktóza | 1,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 80 g 80 g lučina nebo mascarpone, ricotty či tvarohu | Lučina 70% t.v s. | 80 g |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky zázvoru oloupaného a nastrouhaného | Zázvor sušený | 10.5 g |
| 1,5 1,5 lžičky jemně nastrouhaného česneku | Česnek čerstvý | 105 g |
| pepř mletý bílý | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| smetana ke šlehání, na vaření či mléko | Smetana kravská sladká 12% | |
| bylinky | Petržel nať čerstvá |