Nutriční hodnoty (Česnekovo-zázvorová játra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 891 kJ / 213 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
| Tuky | 7,84 g |
| – nasycené | 1,96 g |
| – nenasycené | 3,64 g |
| –– mononenasycené | 2,80 g |
| –– polynenasycené | 0,84 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 113 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 21,70 g |
| – cukry | 1,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 400 g vepřových jater (drůbežích, králičích) | Játra vepřová | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 lžíce česneku nastrouhaného | Česnek čerstvý | 70 g |
| 1 1 lžíce zázvoru čerstvě nastrouhaného | Zázvor sušený | |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| olej na smažení | Olej řepkový |