Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Česnekovo-zázvorová játra)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie891 kJ /
213 kcal
Bílkoviny12,88 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,20 g
Tuky7,84 g
– nasycené1,96 g
– nenasycené3,64 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,84 g
––– omega 30,03 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 113 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy21,70 g
– cukry1,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 400 g vepřových jater (drůbežích, králičích) Játra vepřová
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 lžíce česneku nastrouhaného Česnek čerstvý 70 g
1 1 lžíce zázvoru čerstvě nastrouhaného Zázvor sušený
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.