Slezské kysané zelí
Zelí, jako příloha, má mnoho různých způsobů přípravy a chutí. V tomto receptu se můžete inspirovat a připravit podle něj zelí podušené s kmínem. Smícháme jej s osmaženým bůčkem a zahustíme bramborou. Tak už jen knedlík a maso.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 975 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,06 g |
Tuky | 23,50 g |
Vláknina | 18,52 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 4,65 g |
Sůl | 11,50 g |
Sacharidy | 36,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slezské kysané zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gAq
Moje poznámka
Slezské kysané zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gAq
Nejnovější recepty
Nekynutý koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové buchty
Přidáno před 8 hodinami
Hornické „řízky“
Přidáno před 10 hodinami
Avokádový čoko krém s kysanou smetanou a pomerančem
Přidáno 8. 2. 2025 14:17
Hovězí na žampionech a pórku
Přidáno 8. 2. 2025 13:01
Pečené filé s nivovou omáčkou
Přidáno 8. 2. 2025 12:51
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře s opečenými bramborami
Neregistrovaný před 7 minutami
Bezlepková bábovka
Neregistrovaný před 19 minutami
Čína z kuřecího masa s rýží
maminka Machulka před 20 minutami
Kaše z ovesných vloček
Neregistrovaný před 20 minutami
Poctivá vánočka
marcipani před 29 minutami
Lehký ovocný dortík
Neregistrovaný před 32 minutami
Hrnková pudinková bábovka
Neregistrovaný před 33 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
Neregistrovaný před 36 minutami
Zavařené meruňky
Neregistrovaný před 36 minutami
Žemlovka s jablky a tvarohem
Neregistrovaný před 41 minutami
Tématické fráze:
jak uvařit dobré kysané zelí,
jak upravit kysané zelí,
jak upravit kysané zelí,
kysané zelí,
pokrmy z kysaného zelí,
pokrmy z kysaného zelí recepty,
slezské kyselé zelí,
kysané zelí recepty,
teplé kysané zelí,
slezke zeli,
jak upravit kysané zelí recepty,
recept na kysané zelí bez mouky,
pokrmy ze zelí,
pokrmy se zelím,
jak spravne uvařit zeli,
jsk upravit kysaní zelí,
jak správně uvařit kysané zelí,
kysané zelí teplé,
prave moravske zeli,
nálev na kysané zelí
Suroviny:
zelí kysané,
bůček uzený,
kmín celý,
cibule,
mouka hladká,
brambory,
sůl,
ocet,
sádlo
Komentáře (11)