Nutriční hodnoty (Bublanina ze zakysané smetany a šlehačky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 609 kJ / 4 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,91 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,16 g |
Tuky | 279,97 g |
– nasycené | 64,92 g |
– nenasycené | 193,60 g |
–– mononenasycené | 141,00 g |
–– polynenasycené | 52,60 g |
––– omega 3 | 14,68 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 608 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 396,24 g |
– cukry | 145,74 g |
––– laktóza | 9,74 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 celých vajec | Vejce slepičí | 350 g |
130 g 130 g cukru krupice | Cukr bílý | 130 g |
170 ml 170 ml oleje | Olej řepkový | 170 ml |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
cca 80 g 80 g zakysané smetany (nebo půl kelímku) | Smetana kravská zakysaná 12% | 80 ml |
cca 170 ml 170 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 170 ml |
1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
višně nebo jakékoliv jiné ovoce | Višně čerstvé |