Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bublanina ze zakysané smetany a šlehačky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 609 kJ /
4 448 kcal
Bílkoviny81,07 g
– z toho živočišné bílkoviny50,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,16 g
Tuky279,97 g
– nasycené64,92 g
– nenasycené193,60 g
–– mononenasycené141,00 g
–– polynenasycené52,60 g
––– omega 314,68 g
Vláknina9,40 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 608 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy396,24 g
– cukry145,74 g
––– laktóza9,74 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 celých vajec Vejce slepičí 350 g
130 g 130 g cukru krupice Cukr bílý 130 g
170 ml 170 ml oleje Olej řepkový 170 ml
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
cca 80 g 80 g zakysané smetany (nebo půl kelímku) Smetana kravská zakysaná 12% 80 ml
cca 170 ml 170 ml šlehačky Šlehačka 35% 170 ml
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
prášek do pečiva Kypřící prášek
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
višně nebo jakékoliv jiné ovoce Višně čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.