Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory s rybičkami a olivami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 519 kJ /
1 319 kcal
Bílkoviny41,13 g
– z toho živočišné bílkoviny20,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,13 g
Tuky49,04 g
– nasycené5,08 g
– nenasycené40,50 g
–– mononenasycené29,71 g
–– polynenasycené10,80 g
––– omega 32,86 g
Vláknina25,16 g
Cholesterol 73 mg
Sodík 971 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy165,70 g
– cukry10,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
1 konzerva 1 konzerva rybiček ve vlastní šťávě (tuňák, sledi...) Sardinky v oleji
100 g 100 g šunky Šunka vepřová vařená 100 g
100 g 100 g oliv Olivy čerstvé zralé 100 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
sůl Sůl mořská
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.