Nutriční hodnoty (Brambory s rybičkami a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 519 kJ / 1 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,13 g |
Tuky | 49,04 g |
– nasycené | 5,08 g |
– nenasycené | 40,50 g |
–– mononenasycené | 29,71 g |
–– polynenasycené | 10,80 g |
––– omega 3 | 2,86 g |
Vláknina | 25,16 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 971 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 165,70 g |
– cukry | 10,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 konzerva 1 konzerva rybiček ve vlastní šťávě (tuňák, sledi...) | Sardinky v oleji | |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
100 g 100 g oliv | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pažitka | Pažitka čerstvá |