Nutriční hodnoty (Brambory s rybičkami a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 519 kJ / 1 319 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,13 g |
| Tuky | 49,04 g |
| – nasycené | 5,08 g |
| – nenasycené | 40,50 g |
| –– mononenasycené | 29,71 g |
| –– polynenasycené | 10,80 g |
| ––– omega 3 | 2,86 g |
| Vláknina | 25,16 g |
| Cholesterol | 73 mg |
| Sodík | 971 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 165,70 g |
| – cukry | 10,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 konzerva 1 konzerva rybiček ve vlastní šťávě (tuňák, sledi...) | Sardinky v oleji | |
| 100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
| 100 g 100 g oliv | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |