Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna v javorovo-hořčičné marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 531 kJ / 127 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
| Tuky | 1,60 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 1,40 g |
| –– mononenasycené | 1,00 g |
| –– polynenasycené | 0,40 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 62 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 27,75 g |
| – cukry | 22,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 37.5 ml |