Nutriční hodnoty (Zapečená vepřová kýta s jogurtem (bez tuku))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 660 kJ / 636 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 71,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 10,05 g |
| – nasycené | 2,42 g |
| – nenasycené | 4,94 g |
| –– mononenasycené | 4,12 g |
| –– polynenasycené | 0,82 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 121 mg |
| Sodík | 254 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 55,40 g |
| – cukry | 9,80 g |
| ––– laktóza | 6,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 300 g |
| 300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 150 g 150 g nízkotučného jogurtu | Jogurt kravský bílý light 0,1% | 150 ml |
| ½ červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
| ½ menšího pórku | Pórek čerstvý | |
| větvička větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |