Nutriční hodnoty (Pomazánka z čerstvých paprik a sýra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 742 kJ / 1 133 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 100,40 g |
| – nasycené | 45,20 g |
| – nenasycené | 51,64 g |
| –– mononenasycené | 27,08 g |
| –– polynenasycené | 24,56 g |
| ––– omega 3 | 1,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 268 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 6,02 g |
| Sacharidy | 4,85 g |
| – cukry | 4,60 g |
| ––– laktóza | 3,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 200 g 200 g ementálu | Ementál | 200 g |
| 50 g 50 g majolky | Majonéza | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
| trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| petrželka (pažitka) | Petržel nať čerstvá |