Nutriční hodnoty (Pomazánka z pečeného vepřového masa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 299 kJ / 549 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,45 g |
| Tuky | 18,51 g |
| – nasycené | 3,87 g |
| – nenasycené | 11,02 g |
| –– mononenasycené | 8,72 g |
| –– polynenasycené | 2,30 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 7,23 g |
| Cholesterol | 211 mg |
| Sodík | 714 mg |
| Sůl | 1,68 g |
| Sacharidy | 24,15 g |
| – cukry | 6,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300-350 g 300-350 g pečeného masa (měla jsem krkovici a koleno) | Vepřová plec | 325 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-2 1-2 střední uvařené brambory | Brambor zimní | 75 g |
| 2 lžíce 2 lžíce naložené a nasekané kapie (ve sladkokyselém nálevu) | Paprika červená čerstvá | 30 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 22.5 g |
| výpek dle potřeby | Výpek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |