Nutriční hodnoty (Játrová paštika domácí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 46 363 kJ / 11 081 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 633,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 629,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
| Tuky | 918,72 g |
| – nasycené | 236,34 g |
| – nenasycené | 481,04 g |
| –– mononenasycené | 390,22 g |
| –– polynenasycené | 90,82 g |
| ––– omega 3 | 4,10 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 4,46 g |
| Sodík | 2,76 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 66,00 g |
| – cukry | 18,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 kg 3 kg libového bůčku | Vepřový bok | 3000 g |
| 300 g 300 g cibule | Cibule čerstvá | 300 g |
| 1 kg 1 kg jater | Játra vepřová | 1000 g |
| nové koření | Nové koření | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| paštikové koření | Provensálské koření |