Nutriční hodnoty (Vinná klobása se zeleninou a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 108 kJ / 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 42,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,30 g |
Tuky | 61,67 g |
– nasycené | 36,55 g |
– nenasycené | 24,87 g |
–– mononenasycené | 9,32 g |
–– polynenasycené | 15,55 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,54 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 3,40 g |
Sůl | 8,10 g |
Sacharidy | 45,90 g |
– cukry | 19,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vinné klobásy | Klobása vinná | 300 g |
160 g 160 g papriky (nejlépe barevné) | Paprika bílá čerstvá | 160 g |
100 g 100 g pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
120 g 120 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 120 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
150 g 150 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový |