Nutriční hodnoty (Kuřecí maso a fazolky v parním hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 217 kJ / 1 486 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 166,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 166,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 91,00 g |
| – nasycené | 42,96 g |
| – nenasycené | 45,99 g |
| –– mononenasycené | 38,66 g |
| –– polynenasycené | 7,33 g |
| ––– omega 3 | 1,43 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 455 mg |
| Sodík | 1,99 g |
| Sůl | 4,98 g |
| Sacharidy | 0,10 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| brambory | Brambor zimní | |
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| zelené fazolky | Fazolky čerstvé | |
| 10 dkg 10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kari nebo jiné oblíbené koření | Kari |