Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicovo-jablečný beránek nebo bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 139 kJ /
5 052 kcal
Bílkoviny86,63 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,91 g
Tuky272,75 g
– nasycené25,68 g
– nenasycené222,66 g
–– mononenasycené140,85 g
–– polynenasycené81,82 g
––– omega 320,73 g
Vláknina32,10 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 560 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy516,10 g
– cukry249,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
50 ml 50 ml rumu Rum 50 ml
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
1 balíček 1 balíček kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 7.5 g
50 g 50 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá
moučkový cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.